Користувацька угода
Я приймаю умови Політики конфіденційності і даю дозвіл на використання моїх персональних даних на законних підставах. Справжня Політика конфіденційності визначає порядок отримання, обробки, використання і зберігання особистої інформації Користувача.

Суть збору інформації та обробка персональних даних користувачів
Ми збираємо інформацію, яку ви вносите при реєстрації на сайті, а також, коли створюєте заявку на покупку і / або залишаєте свій аккаунт. Ця інформація включає в себе ваш номер телефону, електронну адресу та ім'я. На підставі отриманих відомостей ми маємо можливість надавати клієнтську підтримку, забезпечувати нашим Користувачам безпеку. А також ми можемо точніше визначати інформацію, яка цікава Користувачам і персоніфікувати контент, що допоможе підвищити комфортність перебування на сайті. Щоб надавати нашим Користувачам найактуальнішу інформацію про послуги і товари, тримати в курсі останніх новин і прогрес обробки заявок / запитів, а також для реалізації своїх обов'язків перед споживачами.

Якщо інформація опинилася у третіх осіб
Ми не розголошуємо, не продаємо, чи не обмінюємо персональні дані стороннім компаніям, які збираємо на нашому сайті. Розкриття персональної інформації можливо тільки в певних випадках, які передбачені чинним законодавством України, а також: - у разі нанесення шкоди нам або третім особам, щоб уникнути злочину або шахрайства; - в разі необхідності надання інформації третім особам, які надають нам підтримку і послуги. Наприклад, співробітники технічної підтримки, які працюють з конкретним завданням можуть отримати доступ до особистих даних. Особисті дані Користувача зберігаються в повній конфіденційності, за винятком випадків надання інформації про себе з власної волі для необмеженого доступу великій кількості людей. Натисканням кнопки «Приймаю Угода про конфіденційність» при заповненні на сайті форми з особистою інформацією, Користувач автоматично погоджується з правилами даної Політики.

Ми застосовуємо необхідні і достатні адміністративні і технічні заходи і відповідаємо за використання нешкідливих методів збереження і захисту інформації. Щоб забезпечити необхідне використання і убезпечити від несанкціонованого і / або мимовільного доступу до особистої інформації наших користувачів дані зберігаються на серверах, в охоронюваних приміщеннях і доступні вузькому колу людей. Алгоритм внесення правок в особисту інформацію. У будь-який момент Користувач може доповнити, змінити, оновити надану інформацію або її частина. Також доступні зміни параметрів конфіденційності. У будь-який момент Користувач може відмовитися від отримання новин, розсилок, натиснувши на відповідне посилання внизу повідомлення. Без згоди Користувача обробка персональних даних не допускається, за винятком фактів, прописаних в законах і тільки в інтересах економічного добробуту, прав людини і національної безпеки. При виникненні проблем або питань, пов'язаних з конфіденційністю, відправляйте свої питання на електронну адресу: contact@glove.studio

Зміни
З плином часу наша Політика конфіденційності може змінюватися, але ми не будемо урізати права користувачів без їх згоди. Оновлення Політики конфіденційності будуть розміщені на цій станиці, а про самих значних ми повідомимо особисто (у випадку з деякими службами - по електронній пошті). Щоб Користувачам було зручніше, ми збережемо всі попередні версії даного документа в архіві. Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI. Умови даної Політики вступають в силу, коли Користувач на сайті glove.com.ua при передачі своїх даних погоджується з умовами даної Політики і діє до тих пір, поки на сайті glove.com.ua зберігаються персональні дані або будь-яка інформація про Користувача. При використанні нашого сайту ви автоматично приймаєте умови та Політику конфіденційності.